Καλως ηλθατε

"Ο άνθρωπος δεν έχει άλλη επιλογή από το να αγαπά. Γιατί όταν δεν αγαπά βρίσκει ότι η διέξοδός του είναι η μοναξιά, η καταστροφή και η απελπισία."

Η ελληνική κοινωνία ασκεί διαβρωτική επίδραση πάνω στην οικογένεια και πασχίζει συνεχώς για την αλλοτρίωσή της, με συνέπεια να θεωρείται διαστροφή το να έχεις πάνω από δύο παιδιά και οι γονείς αυτής της πολυμελούς οικογένειας να θεωρούνται ύποπτοι για ανευθυνότητα ή κάπως και κάπου άρρωστοι.

Εμείς σε πείσμα των δύο χιλιάδων χρόνων χριστιανισμού που κρατάει αναλλοίωτη την μεταπτωτική φυσιογνωμία της ελληνικής οικογένειας, παλεύουμε να πείσουμε την κοινωνία πως η οικογένεια αξίζει τον κόπο να υπάρχει γιατί χωρίς αυτή δεν μπορεί να θεμελιωθεί η ελληνική χριστιανική κοινωνία.

Με αυτά τα λόγια σας καλωσορίζουμε στη σελίδα μας.

Με εκτίμηση

Για το διοικητικό συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Εμμανουήλ Καραϊσκος

Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

Αρχικη

Εκτύπωση

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2014

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Δελτια τυπου

                                                                                  ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2014                                

 

Κάνουμε γνωστό στους Πολύτεκνους της Αιγιαλείας, οι οποίοι, είχαν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση δια μέσου του γραφείου μας στον ΟΠΕΚΕΠΕ την άνοιξη του 2013 και εγκρίθηκαν από τη Δ/νση Γεωργίας σύμφωνα με τα ισχύοντα εισοδηματικά κριτήρια, ότι θα γίνει διανομή ΜΑΚΑΡΟΝΙΩΝ,  ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ, ΦΕΤΑΣ, ΓΡΑΒΙΕΡΑΣ και ΚΕΦΑΛΟΓΡΑΒΙΕΡΑΣ  την  Πέμπτη  και Παρασκευή  (27 έως 28 Μαρτίου) από την αποθήκη του Συλλόγου που βρίσκεται στην οδό Μελετοπούλων 8 (απέναντι από το ιατρείο του κ. Κάντα) κατά τις ώρες από 09:00 έως 14:00.

Για να παραλάβουν τα προϊόντα θα πρέπει να έχουν θεωρήσει την πολυτεκνική τους ταυτότητα για το 2014.

Εκτύπωση

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ 2013

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Ανακοινώσεις

                                    Καλούνται όσοι πολύτεκνοι καθίστανται δικαιούχοι τροφίμων βάσει των κριτηρίων επιλεξιμότητας της υπουργικής απόφασης 279/23460 (ΦΕΚ 414/22-2-2013) που αναφέρονται παρακάτω, να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά  μέχρι τις 17 Μαΐου 2013 στα γραφεία του Συλλόγου για να συγκροτηθούν οι νέες καταστάσεις με τους δικαιούχους τροφίμων 2013. Τα δικαιολογητικά είναι τα εξής:

1.    Φωτοτυπία Αστυνομικής ταυτότητας

2.    Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

3.    Φωτοτυπία του Εκκαθαριστικού της Εφορίας Οικονομικού έτους 2012

4.    Συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης για την επιλογή φορέα. (Συμπληρώνεται στον Σύλλογο)

Τα νέα όρια εισοδήματος(άθροισμα φορολογητέου εισοδήματος + αυτοτελή φορολογούμενα ποσά)  σύμφωνα με την υπ. Απόφαση είναι: για ένα γονέα 7.200, για δύο γονείς 10.700, για δυο γονείς με ένα προστατευόμενο παιδί 11.520, με  δύο παιδιά 14.400, με τρία παιδιά 17.280, με τέσσερα παιδιά 20.160, με πέντε παιδιά 23.040 ,για έξη παιδιά 25.920 για επτα παιδιά 28.800.

Τονίζεται ότι οι δικαιούχοι πρέπει να κάνουν αίτηση δια μέσου μόνο ενός φορέα (Πολύτεκνων , Δήμου ή Ι. Μητρόπολης) καθότι αν βρεθούν διπλοεγγεγραμμένοι θα διαγραφούν από όλους τους φορείς.

Εκτύπωση

Διανομή τροφίμων

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Δελτια τυπου

Κάνουμε γνωστό στους Πολύτεκνους της Αιγιαλείας, οι οποίοι, είχαν προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα (εκκαθαριστικό Εφορίας 2011, πιστ. Οικογενειακής κατάστασης, Φ/Α Αστ. Ταυτότητας και Αίτηση) και βρίσκονται στην κατάσταση που έχουμε λάβει από την  Δ/νση Γεωργίας με τους δικαιούχους τροφίμων, ότι θα γίνει διανομή ΜΑΚΑΡΟΝΙΩΝ, ΡΥΖΙΟΥ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ, ΦΕΤΑΣ και ΓΡΑΒΙΕΡΑΣ από την  Δευτέρα  έως την Παρασκευή  (18 έως 22 Φεβρουαρίου) από την αποθήκη του Συλλόγου που βρίσκεται στην οδό Μελετοπούλων 8 (απέναντι από το ιατρείο του κ. Κάντα)  κατά τις ώρες από 09:00 έως 14:00.

Εκτύπωση

Πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Πολυτέκνων Αιγιαλείας

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Δελτια τυπου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Αιγιαλείας στη συνεδρίαση υπ άριθ. 303/29-01-2013 αποφάσισε  σύμφωνα με το καταστατικό να προσκαλέσει τα μέλη του σε έκτακτη γενική  συνέλευση  που θα πραγματοποιηθεί στην  αίθουσα του Συλλόγου Πολυτέκνων Αιγιαλείας (Βασ. Κωνσταντίνου αρ  52  1ος  όροφος) την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 11.00π.μ. για να συζητήσει και να λάβει αποφάσεις επί του παρακάτω μοναδικού θέματος.

Εκτύπωση

Το επίδομα της πολύτεκνης μητέρας θα χορηγείται μόνο σε όσες κατοικούν στα ...θυμαράκια!

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Uncategorised

Ο υφυπουργός εργασίας Ν. Παναγιωτόπουλος αναγγέλλει ότι το επιδομα της πολύτεκνης μητέρας (δηλ. τα 44 ευρώ για κάθε παιδί ηλικίας έως 23 ετών!) θα χορηγείται μόνον σ' όσους το έχουν ανάγκη και όπως αναγράφεται στον τύπο, θ ατο λαμβάνουν μόνο όσοι έχουν εισόδημα κάτων των 5.000 ευρώ ή των 10.000 ευρώ, δηλ. όσοι κατοικούν στα θυμαράκια, οι έχοντες μόνιμη κατοικία στα νεκροταφεία!
Εκτύπωση

Εγκύκλιος αρ. 5/2012, Πανελλήνιο Συλλαλητήριο Πολυτέκνων

Γράφτηκε από τον/την Μανώλης Καραΐσκος. Posted in Ανακοινωσεις Ομοσπονδιας

Με την Εγκύκλιο αρ. 5/2012 η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος ενημερώνει για το Πανελλήνιο Συλλαλητήριο Πολυτέκνων και για διάφορα θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντός μας.

Εκτύπωση

Εγκύκλιος αρ. 6/2012, Εορτή της πολύτεκνης οικογένειας 4/11/2012

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Ανακοινωσεις Ομοσπονδιας

Με εγκύκλιό της η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας ενημερώνει για την Ημέρα των Πολυτέκνων και για διάφορα θέματα σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τα πολυτεκνικά ζητήματα, όπως η ουσιαστική κατάργηση των πολυτεκνικών επιδομάτων.